Laborateca

LABORATECA
Assessoria d'orientació laboral i de formació de l'Oficina Jove de l'Anoia

dijous, 15 de desembre del 2016

OFERTES DE FEINA

Grup Català de Treball (ett):
  • Administratiu/va tècnic/a amb nivell natiu de francès o nivell B2 mínim: zona Penedès/Anoia/Baix Llobregat. Jornada completa, contracte temporal amb perspectives de continuïtat.
  • Es necessita per empresa d'arts gràfiques, ajudant de màquines rotatives, paper bobina, MOD. TIMSON o KBA: zona Penedès/Anoia/Baix Llobregat. Per cobrir puntes de feina, substitucions i ampliació de plantilla, jornades intensives (torns matí/tarda/nit).
  • Empresa de manteniment d'Igualada, necessita incorporar oficial/ajudant electricista per a contracte de servei, amb perspectives de continuïtat. Per cobrir puntes de feina, substitucions i ampliació plantilla.
  • Es precisa operari de màquines fresadora/rectificadora/torn, de control numèric amb experiència. Coneixements de mastercam, autocad i d'interpretació de plànols. Jornada completa, contracte temporal amb perspectives de continuïtat.
  • Important empresa d'arts gràfiques necessita incorporar maquinista plegadora STHALL o MBO. Zona Penedès/Anoia/Baix Llobregat. Per cobrir puntes de feina, substitucions i ampliació de plantilla, jornades intensives (torns matí/tarda/nit).
Ens interessats poden adreçar-se a les nostres oficines del GRUP CATALÀ DE TREBALL ETT, al carrer Lleida, 42 Igualada. 
Contactar per telèfon al 93.515.57.00 o enviar CV a infoigualada@grupcatala.com


Notícia extreta del diari L'Enllaç, dijous 15 de desembre del 2016, pàgina 8.