Laborateca

LABORATECA
Assessoria d'orientació laboral i de formació de l'Oficina Jove de l'Anoia

dimecres, 6 d’abril de 2016

RESPONSABLE DE CAFETERIA

Realització dels preparatius per l'obertura de la cafeteria al públic: posar en funcionament la cafetera i la resta dels equips, preparació dels serveis (tasses, plats, coberts etc...), preparació de les safates dels embotits, proveir-se de caixes de llet i sucre, carregar les neveres i col·locació de les pastes, entrepans i begudes en el self service.
-Preparació dels entrepans freds i calents
-Realització dels preparatius per l'obertura del self service pels menús de migdia
-Col·locació dels coberts, les safates, els gots i el menjar als banys maria i el buffet d'amanides
-Recollir el self del menú del migdia i preparar el self del berenar (Neteja dels banys maria, reposició de neveres, col·locació de les pastes, etc.)
-Atendre les comandes dels clients del servei de cafeteria i self service, preparant cafès, sucs, servint els diferents plats del menú...
-Comunicar a cuina les necessitats durant el servei
-Tasques de caixa amb la TPV (Cobrament, tancament, control de les necessitats de canvi...) i fer el seu control
-Tasques pel tancament del servei: recollida i neteja dels estris utilitzats durant el torn
-Manteniment de l'ordre i neteja dels elements i espais de l'àrea de treball durant el servei.
-Coordinar i donar suport a les tasques de neteja de la part interior de la barra de cafeteria i dels seus equips i estris, àrea del menjador i neteja de la vaixella al túnel de rentat (segons el pla de neteja).
Fer la comanda i la Recepció productes directament del proveïdor, i distribució dels productes als magatzems corresponents (culleretes, gots, tovallons, llet, sucre, begudes, taronges per als sucs...)
Organització i distribució de les tasques del personal de cafeteria conjuntament amb el cap d'operacions
-Resolució dels problemes interns del personal i control de presències
-Elaborar conjuntament amb el cap d'operacions i cap de cuina les propostes de serveis especial sol·licitats pel client.
-Col·laborar i participar en la preparació, elaboració i atendre els serveis especials sol·licitats pels clients, jornades gastronòmiques...
-Gestió i integració del sistema de Gestió integrat del centre (PRL, Seguretat Alimentària i el Medi Ambient) segons es descriu als diferents procediments i instruccions.
Personal a cargo: 11 - 20
Número de vacantes: 1

Requisitos
Estudios mínimos:  Formación Profesional Grado Medio
Experiencia mínima: Al menos 3 años
Requisitos mínimos

Imprescindible experiencia en el sector de col.lectivitats
Imprescindible presentació de 2 referencies laborals que serán comprovades


Font: www.infojobs.net