Laborateca

LABORATECA
Assessoria d'orientació laboral i de formació de l'Oficina Jove de l'Anoia

dilluns, 9 de maig de 2016

SESSIÓ DE PRESENTACIÓ I SELECCIÓ PROGRAMA FORMA'T I TREBALLA AL SECTOR TECNOLÒGIC

Vols treballar en empreses tecnològiques? Inscriu-te a la sessió de presentació i selecció dels participants del programa "Forma’t i treballa al sector tecnològic"

El Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC) col·laborarà amb set principals empreses del sector tecnològic per formar i contractar persones jovesinscrites a la Garantia Juvenil.
La col·laboració respon a la demanda, per part de les empreses tecnològiques, de comptar amb persones joves específicament preparades per cobrir llocs de treball en l'àmbit de les Tecnologies de la Informació i de la Comunicació (TIC).
La durada de la formació dependrà de les necessitats de les empreses, i es desenvoluparà d'acord amb les característiques dels perfils professionals que requereixin incorporar als seus centres de treball.
Les empreses signants de l'acord són ITTERIA UTE, ALTRAN INNOVACION SL, DELOITTE CONSULTING, SISTEMAS DE INFORMACION TERRITORIAL Y POSICIONAMIENTO SL, FUJITSU TECHNOLOGY SOLUTION S.A.U, T-SYSTEMS ITC Iberia S.A, i INGENIERIA DE SOFTWARE AVANZADO, S.A.

La Garantia Juvenil és una iniciativa de la Unió Europea per reduir l'atur juvenil, implementada pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies a través del SOC, amb fons propis i del Fons Social Europeu.E
Les persones interessades poden inscriure's omplint aquest formulari.

Aquesta sessió tindrà lloc: 
El dimecres 11 de maig de 10.00 a 13.00 al CIFO de L'Hospitalet de Llobregat (Ctra. del Mig, 24)
Font: http://garantiajuvenil.gencat.cat/ca/actualitat/Noticia_15_4_2016/