Laborateca

LABORATECA
Assessoria d'orientació laboral i de formació de l'Oficina Jove de l'Anoia

divendres, 8 de juliol de 2016

Auxiliar/ Mosso de Magatzem i Auxiliar Administratiu/a

“FEM OCUPACIÓ PER A JOVES”

AEBALL amb la col·laboració del SOC ha posat en marxa per segona vegada el Programa Fem Ocupació per a Joves, amb l'objectiu d’afavorir la inserció laboral de joves i atendre les necessitats reals de les empreses.

Busquen joves de 18 a 29 anys per realitzar un contracte mínim de 6 mesos i amb disponibilitat per poder compaginar formació i treball durant aquests mesos. El joves treballaran en empreses de L’Hospitalet i Baix Llobregat i realitzaran formació a l’hora, a més de rebre una orientació durant tot aquest temps.

El perfils que es busquen son els següents:
Auxiliar / Mosso de Magatzem (8 vacants)
Requisits mínims:
 Edat entre 18 i 29 anys.
 Formació: Títol d’ESO, de Batxillerat o d’un CFGM.
 Estar inscrits a l’Oficina de Treball com a demandants d’ocupació.
 Han d’estar inscrits o han d’inscriure’s en el Registre d’Informació de la Garantia Juvenil, us podeu insciure a l'Oficina Jove de l'Anoia www.anoiajove.cat - Es demanarà la fulla d’inscripció.
 Els joves seleccionats hauran de comprometre’s a rebre formació i orientació durant els sis primers mesos de contracte.
 Persona responsable i treballadora.

Auxiliar Administratiu (7 vacants)
Requisits mínims:
 Edat entre 18 i 29 anys.
 Formació d’ESO, Batxillerat o CFGM no administratiu.
 Estar inscrit a l’Oficina de Treball com a demandants d’ocupació.
 Han d’estar inscrits o han d’inscriure’s en el Registre d’Informació de la Garantia Juvenil, us podeu inscriure a l'Oficina Jove de l'Anoia www.anoiajove.cat  - Es demanarà la fulla d’inscripció.
 Experiència en tasques administratives, atenció al client, etc.
 Ofimàtica a nivell d’usuari.
 Català / Castellà. Es desitja altres idiomes.
 Persona responsable i treballadora.

La contractació mínima serà de 6 mesos a jornada parcial i fins a jornada completa es realitzarà formació professionalitzadora. Els joves rebran tutories i acompanyament en tot el procés de contractació i formació. És necessària disponibilitat per realitzar la formació i les tutories d’orientació.

Si esteu interessats podeu enviar el CV a la següent direcció de correu rrhh@aeball.net, amb la Refèrencia FEM-Admon per a perfils administratius i amb la Referència FEM-Mosso per a perfils de magatzem. Per més informació podeu contactar amb Virginia Santolaria, 93.337.04.50 o rrhh@aeball.net