Laborateca

LABORATECA
Assessoria d'orientació laboral i de formació de l'Oficina Jove de l'Anoia

dijous, 29 de desembre de 2016

OFERTES DE FEINA

El Grup Català de treball té les següents ofertes de feina:

  • Administratiu/va tècnic/a amb nivell natiu de francès o nivell B2 mínim. Zona Penedès/Anoia/Baix Llobregat. Jornada completa, contracte temporal amb perspectives de continuïtat.
  • Es necessita per empresa d'arts gràfiques, ajudant de màquines rotatives paper bobina, mod. timson o kba. Zona Penedès/Anoia/Baix Llobregat. Per cobrir puntes de feina, substitucions i ampliació de plantilla, jornades intensives (torns mati/tarda/nit).
  • Empresa de manteniment d'Igualada, necessita incorporar oficial/ajudant electricista per a contracte de servei, amb perspectives de continuïtat. Per cobrir puntes de feina, substitucions i ampliació plantilla.
  • Es precisa operari de màquines fresadora/rectificadora/torn, de control numèric amb experiència. Coneixements de mastercam, autocad i d'interpretació de plànols. Jornada completa, contracte temporal amb perspectives de continuïtat.
  • Important empresa d'arts gràfiques necessita incorporar maquinista plegadora sthall o mbo. Zona Penedès/Anoia/Baix Llobregat. Per cobrir puntes de feina, substitucions i ampliació de plantilla, jornades intensives (torns matí/tarda/nit).
Els interessats podena dreçar-se a les nostres oficines del Grup Català de Treball ETT, c/ Lleida, 42 Igualada - 93.515.57.00 o enviar CV a infoigualada@grupcatala.com

Notícia extreta del diari L'Enllaç, 29 de desembre del 2016, pàgina 11.