Laborateca

LABORATECA
Assessoria d'orientació laboral i de formació de l'Oficina Jove de l'Anoia

dijous, 23 de febrer de 2017

OFERTES DE FEINA DEL GRUP CATALÀ DE TREBALL ETT


  1. Es necessiten manipuladores per empresa situada al Baix Llobregat. Per cobrir puntes de feina, substitucions. Horari de dilluns a divendres, jornada sencera, torn partit.
  2. Empresa d'Igualada necessita incorporar comercials per a campanya de nous productes. Jornada sencera, formació a càrrec de l'empresa, contracte laboral, salari més incentius, contractació temporal amb perspectives de continuïtat.
  3. Empresa de serveis necessita electricista-lampista per a Igualada, amb experiència en electricitat-aigua-calderes de gas. Horari de dilluns a divendres, jornada sencera. Contracte temporal amb perspectives de continuïtat.
  4. Empesa de maquinària industrial necessita incorporar torner-fresador per Igualada. Horari jornada sencera, de dilluns i divendres, contracte temporal amb perspectives de continuïtat.
  5. Empresa del sector metall necessita incorporar soldador per a Igualada. Horari jornada sencera de dilluns a divendres, contracte temporal per cobrir puntes de feina, substitucions amb perspectives de continuïtat.
  6. Restaurant d'alta cuina busca cuinar/a, ajudant de cuiner/a i cambrer/a amb experiència per ampliació de negoci. Horari partit, jornada sencera, contractació temporal.
  7. Empresa del sector alimentació necessita incorporar 6-7 treballadors amb experiència a escorxador-especejat. Treball jornada sencera, per a dies esporàdics, per necessitats de producció, puntes de feina.

Els interessats/es poden adreçar-se a les oficines del Grup Català de Treball ETT al carrer Lleida 42, Igualada.
Contactar per telèfon al 93.515.57.00 o bé enviar CV a infoigualada@grupcatala.com



Notícia extreta del diari L'Enllaç, dijous 23 de febrer del 2017, pàgina 18.