Laborateca

LABORATECA
Assessoria d'orientació laboral i de formació de l'Oficina Jove de l'Anoia

dimarts, 24 d’octubre de 2017

RECEPCIONISTA D'HOTEL

En dependència directa del Responsable de Recepció, la persona seleccionada s’encarregarà i es responsabilitzarà de tots els aspectes relacionats amb la gestió de la recepció de l’hotel. A més, d’atenció al client al taulell, gestionarà les entrades i les sortides dels clients, utilització de la central telefònica, realitzarà sota supervisió qualsevol altra tasca afí que li sigui assignada, manteniment del lloc de treball, entre d’altres.
Se ofrece
El/la candidat/a seleccionat/da s’incorporarà a una empresa en ple creixement, on el seu principal valor són les persones i el treball en equip, i on podrà optar a un lloc de treball estable que li permetrà desenvolupar-se professional i personalment. Oferim absoluta confidencialitat en el transcurs del procés de selecció.
HORARI: 
Dilluns a Dissabte: 15h a 23h 
Diumenge i Festius: 9h a 17h
Dies de descans: Entre setmana
Lloc de residència: Preferible Igualada i voltants

REQUISITS: 
Busquem candidats / es amb clara vocació cap al sector turístic i / o hostaler, amb formació en turisme o gestió hotelera i amb una experiència mínima de 2 anys en llocs similars.
D’altra banda, es requereix aportar un nivell alt d’anglès, escrit i parlat, valorable altres idiomes. Pensem en una persona polivalent, autònoma i amb iniciativa. Que tingui habilitat per adaptar-se a diferents entorns, clients i situacions, sàpiga treballar en equip i orientada al client.

APUNTAR-SE

Font: www.infojobs.net