Laborateca

LABORATECA
Assessoria d'orientació laboral i de formació de l'Oficina Jove de l'Anoia

dimarts, 14 de novembre de 2017

INFORMADOR/A - DINAMITZADOR/A TURÍSTIC


L’Ajuntament d'El Bruc selecciona un Informador /a- dinamitzador/a turístic en pràctiques . Aquesta contractació esta subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri de treball i immigració i cofinanda pel Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa juvenil d’Ocupació Juvenil, regulat per l’ordre Ordre TSF/213/2016 i segons resolucióTSF/1779/2017.

TASQUES A DESENVOLUPAR: 
      -     Atendre i informar els visitants del museu.
-        Organitza i utilitza els recursos necessaris per donar el servei d'informació, tant als habitants de la població com als visitants forans.
-        Organitza la informació del museu.
-        Facilitar atenció on-line, per tal de proporcionar tota la informació sobre la zona, les activitats del museu, etc.
-        Classifica el material de suport informatiu -mapes, fullets, documentació sobre rutes, museus, mitjans de transport, etc.- i el material publicitari de les activitats, del servei d'hoteleria i restauració i d'altres serveis complementaris.
-        Dissenya i organitza diferents activitats en funció de les característiques del grup turístic o dels possibles clients (magnitud del grup, edat, cultura, motivació, etc.).
-        Promociona les diferents activitats entre els clients.
-        Fer difusió de les activitats turístiques i de les activitats del museu a les Xarxes Socials.

REQUISITS:
Tenir entre 16 i 29 anys i estar inscrit al Programa de Garantia Juvenil
Estar inscrit al Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC)
Títol de CFGS d’ Guia, informació i assistència turístiques o Agències de viatges i gestió d'esdeveniments o Grau o diplomatura en Turisme o Grau en Historia o Historia de l’art, o un grau en l’àmbit de les ciències socials o humanes.
 Coneixements d’informàtica avançats paquet Office, Internet, xarxes socials, etc.
 Nivell C de català.
Treball en equip, organització i planificació, iniciativa, habilitats comunicatives, flexibilitat i gestió del canvi i creativitat i polivalència.

Enviar currículum a sllamas@anoiajove.cat 
(indicant a l'assumpte oferta El Bruc).
Termini per presentar currículums 22/11/2017